ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Δευτέρα το ''β' ημίχρονο'' και η απόφαση

Τη Δευτέρα το ''β' ημίχρονο'' και η απόφαση
INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα (2/2) θα συνεχιστεί η δίκη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για την υπόθεση της εισόδου τους στα αποδυτήρια των διαιτητών, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα το 2013. Την ίδια μέρα και η απόφαση.

Διά των συνηγόρων τους δικάστηκαν την Παρασκευή (30/1) στο Β' Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης, για την υπόθεση της εισόδου τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, το 2013.

Οι δικηγόροι των δύο παραγόντων έκαναν ένσταση κατά της έφεσης που είχε που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας Δημήτρης Ζημιανίτης κατά της πρωτόδικης απόφασης αθώωσης των δύο κατηγορουμένων, λόγω αμφιβολιών. Όμως η ένσταση δεν έγινε δεκτή και επομένως η ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κανονικά την Παρασκευή (30/1).

Κατέθεσαν ο διαιτητής της αναμέτρησης Θανάσης Γιάχος, ο 4ος διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης, ο βοηθός Νίκος Καρατζίκας, ο παρατηρητής του ΔΕΑΒ Γιώργος Βούλγαρης, ο Θανάσης Μπουτζιώλης ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων και υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, αλλά και οι αστυνομικοί Νάκος και Τσέλιος.

Εξαιτίας της παρέλευσης του ωραρίου, αλλά και επειδή η Εισαγγελέας επιθυμούσε να μελετήσει διεξοδικότερα την υπόθεση, η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (2/2), οπότε και θα βγει και η απόφαση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ