ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος η περίπτωση Σισοκό

Τέλος η περίπτωση Σισοκό

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει άλλες περιπτώσεις για την θέση του αμυντικού χαφ, καθώς απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν. Δυνατά το όνομα του Γιαταμπαρέ. Καμία εξέλιξη με την υπόθεση του Χολέμπας.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως ψάχνει έναν καλό παίκτη για να ενισχύσει στην μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα την θέση του αμυντικού χαφ.

Αυτός ωστόσο δεν θα είναι ο Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" το βράδυ της Δευτέρας (12/8) απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δεν κατάφερε να βρουν την "χρυσή τομή" με τον παίκτη από το Μάλι, ο οποίος μπορεί να μένει ελεύθερος από την Γαλλική ομάδα, αλλά αξιώνει ακατέβατα δύο εκατομμύρια ευρώ ως καθαρό ετήσιο ποσό για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην θέση του αμυντικού χαφ, η οποία είναι η θέση που θέλει ενίσχυση η ομάδα.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 24άχρονος (2/3/1989) αμυντικός μέσος της Μπαστιά έχει ύψος 1.90μ. και σημαντική θητεία στο γαλλικό Πρωτάθλημα (σ.σ. Καέν, Μονακό, Μπαστιά).

Από εκεί και πέρα, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε την Δευτέρα (12/8) και στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας. Εάν ο αριστερός μπακ παραχωρηθεί τελικά σε ομάδα του εξωτερικού κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες ημέρες, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί να τον αντικαταστήσει επάξια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ