ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει η συνεργασία με την Puma

Τελειώνει η συνεργασία με την Puma

Εκπληξη με τις φανέλες της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Φθάνει στο τέλος της η συνεργασία με την εταιρεία που παρείχε αθλητικό υλικό στους "ερυθρόλευκους".

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Puma φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το "ΦΩΣ" η πολυετής συνεργασία με την εταιρεία που παρείχε μέχρι και φέτος αθλητικό υλικό στους πρωταθλητές Ελλάδας φτάνει στο τέλος της καθώς η διοίκηση έχει παράπονα για κάποια σχέδια που ενδεχομένως να μην ήταν πετυχημένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει την απόφαση να αλλάξει εταιρεία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ένα νέο "σύμμαχο" και οι νέες φανέλες αναμένεται να έχουν άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ αφού η ίδια εταιρεία έχει ντύσει τις τρεις τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής.

Ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι Πειραιώτες την σεζόν 2014-15 θα φοράνε κανονικά εμφανίσεις της PUMA, καθώς βρίσκεται ακόμη σε ισχύ συμβόλαιο με την συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία. Οι όποιες αλλαγές ενδέχεται να γίνουν στον ιματισμό της ομάδας, θα δρομολογηθούν από το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ