ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταλέντα από την Άρσεναλ

Ταλέντα από την Άρσεναλ
INTIME SPORTS

Εκτός από επενδύσεις σε Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και με ταλέντα από την Πόρτο και την Άρσεναλ.

Το γεύμα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους εκπροσώπους του Τύπου, στο οποίο φυσικά βρέθηκε και το Sport24.gr με τον εκλεκτό συνάδελφο Γρηγόρη Μπάτη, βγήκαν πολλές ειδήσεις.

Αυτές αφορούν κυρίως το μεταγραφικό κομμάτι, τον προπονητή και φυσικά την φιλοσοφία της ΠΑΕ τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Εμείς θα σταθούμε στο μεταγραφικό κομμάτι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει πως θα γίνουν προσθήκες Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Δημοσιεύματα του Τύπου την Παρασκευή αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά και στην ομάδα Νέων, με παίκτες τόσο της Άρσεναλ όσο και της Πόρτο.

Αυτό γιατί από τη νέα σεζόν η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, στο οποίο θα συμμετέχουν πολλοί σπουδαίοι σύλλογοι ανά την Ευρώπη.

Μέλμπεργκ και Καραϊσκάκης

Είναι δυο θέματα που πέρασαν στο... ντούκου όμως έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Για τον Σουηδό αμυντικό ειπώθηκε πως του έχει ήδη γίνει πρόταση και περιμένουν απάντηση. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι εύκολα, καθώς για τον Μέλμπεργκ ενδιαφέρονται σύλλογοι από την Πρέμιερ Λιγκ.

Τέλος η ιστορία με το Καραϊσκάκης έχει ψωμί μιας και το 50% του γηπέδου δεν ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη (αλλά στον Ρογκόπουλο), κάτι που στοιχίζει οικονομικά στην ΠΑΕ.

Αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε την επιβεβαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρόσενμπεργκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ