ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαίωση Μαρινάκη για Ρόσενμπεργκ

Επιβεβαίωση Μαρινάκη για Ρόσενμπεργκ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε την είδηση ό,τι ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, που ανέφεραν ό,τι οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον Σουηδό επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης Μάρκους Ρόσενμπεργκ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στο γεύμα με τους δημοσιογράφους την Πέμπτη (3/5) χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Ρόσενμπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός απασχόλησε τους "ερυθρόλευκους" και την περσινή σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά το θέμα του δεν προχώρησε, καθώς η Βέρντερ ζήτησε πολλά λεφτά για να τον παραχωρήσει.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του παίκτη καθώς όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή τέσσερις επιθετικούς τους Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ, Μάρκο Πάντελιτς ενώ αναμένεται η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ, ανακοίνωσε και γνωστοποίησε δημόσια την απόφαση του να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης, ύστερα από πέντε συνεχή χρόνια παρουσίας του (2007-2012) στην γερμανική ομάδα.

Στους "πράσινους" σε 122 ματς σημείωσε 40 γκολ, ενώ την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Σανταντέρ, με απολογισμό 9 γκολ σε 33 ματς.

Με την εθνική ομάδα της Σουηδίας είναι διεθνής από το 2005 και έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές σε 30 αγώνες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μάλμε (2001-2005) και Άγιαξ (2005-2007).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ