ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα τυπικά μένουν για Καραγκούνη

Τα τυπικά μένουν για Καραγκούνη
Βασίλης Καραγκούνης

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες χωρίζουν τον Βασίλη Καραγκούνη από τον Ολυμπιακό, που σύντομα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Σε μία ακόμα κίνηση για το μέλλον έχει προβεί ο Ολυμπιακός, αφού ο 18χρονος άσος Βασίλης Καραγκούνης θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων.

Ο νεαρός αριστερός φουλ μπακ, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά εδώ και κάποιες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι κάποιες τυπικές διαδικασίες με την Ουντινέζε (παίκτης στον οποίο ανήκει ο Καραγκούνης).

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει με ένα γνωστό καθεστώς στην Ιταλία (συνιδιοκτησία).

Βέβαια το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις η πρώην ομάδα του έχει το δικαίωμα να τον πάρει πίσω, καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ενώ αν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον πουλήσουν θα πρέπει να συμφωνήσει και η Ουντινέζε.

Η Ιταλική ομάδα έχει, ίσως, το κορυφαίο τμήμα σκάουτινγκ στην Ευρώπη δίνοντας παίκτες σε αρκετές ομάδες ανά τον κόσμο.

Καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις έτσι ώστε να μάθουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Εσείς διαβάστε για την ανακοίνωση του Μανωλά, τη φανέλα που πήρε στο σπίτι και τα δημοσιεύματα για Τζιμπούρ και Ρωσία και τη μεταγραφή του Βασίλη Καραγκούνη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ