ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ξαναλένε την Τρίτη στον Ολυμπιακό

Τα ξαναλένε την Τρίτη στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (22/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έλειπαν ξανά οι διεθνείς. Την Τρίτη (26/3) και πάλι θα προπονηθούν οι ερυθρόλευκοι.

Ελέω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, το προσεχές Σαββατοκύριακο (23-24/3) δεν υπάρχει διεξαγωγή εθνικών πρωταθλημάτων.

Παρ' όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την 27η αγωνιστική της Super League, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (22/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι διεθνείς εξακολουθούν να απουσιάζουν από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν μειώνουν τον ρυθμό εκγύμνασής τους.

Προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ρυθμό, δουλεύοντας τεχνική, κοντρόλ της μπάλας, κυκλοφορία και κατοχή, όπως και πίεση προς τον αντίπαλο.

Το τριήμερο που ακολουθεί (το Σάββατο 23/3, την Κυριακή 24/3 και τη Δευτέρα 25/3) οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη (26/3)το πρωί στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ