ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαρώνει την Ευρώπη για μεταγραφές

Σαρώνει την Ευρώπη για μεταγραφές
Ντουμπαρμπιέρ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σαρώνουν την Ευρώπη για παίκτες. Βλέπει Ντουμπαρμπιέρ ο Κοβέτσεβιτς, προτάθηκε ο Τζαβέλλας και ο αλμυρός Φλαμινί.

Ο χρόνος είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ΠΑΕ να "τρέξουν" από τώρα θέματα που αφορούν τα μεταγραφικά και το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως μέσα στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ θα καλέσει όσους παίκτες υπολογίζει για τη νέα περίοδο, ενώ θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι θα αποχωρήσουν ή δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο τους.

Ο Μίτσελ εξάλλου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να δουλέψει με ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ (όχι πάνω από 26-28 παίκτες), οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι παίκτες θα πείσουν και θα παραμείνουν.

Μην ξεχνάμε επίσης πως στον Ολυμπιακό ανήκουν οι Σάμαρης, Τάτος, Ζαραδούκας, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Μπόατενγκ, Μπουχαλάκης (κλείνει την Παρασκευή) οπότε το έργο του Ισπανού είναι δύσκολο.

Βλέπει Ντουμπαρμπιέρ

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ (ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για ένα μήνα). Ο Αργεντινός άσος είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Το στυλ του θυμίζει αρκετά τον Χολέμπας, αφού αρκετές φορές έχει παίξει ως φουλ μπακ.

Τέλος να πούμε πως στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ ο Φλαμινί που ακούγεται (πελάτης του Κοσεντίνο) είναι ιδιαίτερα αλμυρός για τους ερυθρόλευκους (αμείβεται με 3 εκ. ευρώ) και μην ξεχνάμε πως τελευταία ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ