ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα είπαν Μαρινάκης - Κοβάτσεβιτς - Μαθιά

Τα είπαν Μαρινάκης - Κοβάτσεβιτς - Μαθιά
INTIME SPORTS

Η πρώτη σύσκεψη ανάμεσα σε Μαρινάκη, Κοβάτσεβιτς και Μαθιά, μετά την επιστροφή του πρώτου στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε και τα μεταγραφικά θέματα μπαίνουν σε μια ευθεία. Την Πέμπτη τα λένε και με Βαλβέρδε που επιστρέφει και ξεκινούν οι προσθήκες. Κοστάνσο για πρώτος, Γιακούποβιτς για δεύτερος.

Βρισκόμαστε στην 6η μέρα του Ιουνίου και αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για αργοπορία σ' ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική, αφού υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας για την έναρξη της προετοιμασίας.

Στον Πειραιά λοιπόν, έχουν προσεγγίσει αρκετούς μεταγραφικούς στόχους, έχουν ρωτήσει ομάδες και παίκτες και σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια σειρά για να ξεκινήσουν οι αγορές και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό, σήμανε και την έναρξη των συζητήσεων με τους υπεύθυνους των μεταγραφών και όπως καταλαβαίνετε, οι πρώτες προσθήκες δεν θα αργήσουν να γίνουν.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, συναντήθηκε με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και τον Εντουάρδο Μαθιά (όχι Μαθία) και συζητήσαν για τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Τα... σπουδαία βέβαια, θα έρθουν την Πέμπτη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στην χώρα μας μετά τις διακοπές του και θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη, σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Εκεί λοιπόν, θα συζητηθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας και μετά από την σύσκεψη θα παρθούν οι αποφάσεις και θα ξεκινήσουν οι προσθήκες.

Τέλος, σ' ότι αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, τα δεδομένα είναι πάνω κάτω γνωστά. Ο Φράνκο Κοστάνσο είναι ο πρώτος στόχος για την θέση του τερματοφύλακα, ενώ αναπληρωματικός του θα είναι ο Γιακούποβιτς. Δεν τίθεται βέβαια, θέμα Κωνσταντόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ