ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα με Φινμπόγκασον

Τα δεδομένα με Φινμπόγκασον

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στην Χέρενφέν για τον Φινμπόγκασον, που για την ώρα δεν καλύπτει τους Ολλανδούς. Εξετάζουν τις επιλογές τους οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραμένει (;) ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την κορυφή της επιθετικής του γραμμής. Γιατί το ερωτηματικό; Διότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση με άγνωστη κατάληξη και πολύ περισσότερο με την επόμενη "ερυθρόλευκη" κίνηση να είναι ακόμη υπό σκέψη.

Η Χέρενφέν είχε απορρίψει ασυζητητί την πρώτη κρούση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. Ωστόσο οι Πειραιώτες επανήλθαν με νέα, εξαιρετική για τα οικονομικά τους δεδομένα, πρόταση (φημολογείται στα 6 - 6,5 εκ. ευρώ), γεγονός που ανάγκασε τους Ολλανδούς να εξετάσουν με προσοχή τα νέα δεδομένα.

Ωστόσο τα "νούφαρα" αποφάσισαν πως ούτε αυτή η προσφορά τους καλύπτει πλήρως , αν και είναι μακράν η καλύτερη που έχουν (για την ώρα τουλάχιστον) για την παραχώρηση του Ισλανδού διεθνή φορ.

Τώρα λοιπόν στο Λιμάνι σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τους. Και οι λύσεις είναι δύο: είτε θα επανέλθουν στην διεκδίκηση του Φινμπόγκασον ανεβάζοντας κι άλλο την προσφορά τους, είτε θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις κεντρικών επιθετικών που υπάρχουν στην "ερυθρόλευκη" λίστα.

Ο Όλα Τόιβονεν φιγουράρει ψηλά στις προτιμήσεις των "ερυθρολεύκων", ενώ η περίπτωση του Οριόλ Ριέρα έχει χάσει έδαφος. Υπάρχουν όμως κι άλλοι υποψήφιοι για την θέση του κεντρικού επιθετικού με ονόματα που δεν έχουν διαρρεύσει.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει λίγα επεισόδια ακόμη, είτε με θετική είτε με αρνητική κατάληξη για τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ