ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Πουλίδο

Τα δεδομένα για Πουλίδο

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος πάντως έκανε ταξίδι προς άγνωστο προορισμό. Τα δεδομένα της υπόθεσης και η αναφορά στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο έχει τραβήξει όσο ελάχιστες μπορούμε να θυμηθούμε. Ο Μεξικανός φορ έχει νομικής φύσεως ζητήματα με την Τίγκρες, προσπαθεί να τα λύσει, αφού ο ίδιος υποστηρίζει ότι μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του και η ομάδα του ότι έχει εν ισχύ συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στη... γωνία για τις οριστικές εξελίξεις.

Ο 23χρονος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου βρισκόταν σε αεροδρόμιο μαζί με τρεις βαλίτσες και αμέσως σήμανε... συναγερμός για το που οδεύει και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας υπήρξε συνάντηση και αμέσως μετά ο ίδιος αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την Ιταλία και το Μιλάνο.

Το πιθανότερο είναι πως έλαβε κάποιες διαβεβαιώσεις και γι' αυτό έγραψε: " Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα με ένα νέο προορισμό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα", αλλά ουδείς γνώριζε κάτι πιο συγκεκριμένο. Ούτε από τον Ολυμπιακό...

Ήδη υπήρξαν δημοσιεύματα που τον έφερναν κοντά στην Κρουζ Αζούλ, όπως ρεπορτάζ του ESPN, αλλά υπήρξε και ένα της ιστοσελίδας "deportes.terra.com.ar" που γράφει συγκεκριμένα για την ομάδα του Πειραιά και πως ο Πουλίδο θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αν η απόφαση στο Μεξικό είναι υπέρ της Τίγκρες, ο Πουλίδο θα προσφύγει στο CAS με δικές του τις πιθανότητες για δικαίωση, αφού υπάρχει και δεδικασμένο με τουλάχιστον δυο περιπτώσεις. Με το μήνυμά του ίσως θέλησε να δείξει πως όλα παίρνουν τον δρόμο του και ο ίδιος θα μπορέσει να παίξει μπάλα έπειτα από τόσους μήνες απραξίας. Στον Ολυμπιακό τον περιμένουν, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως έχουν συμφωνήσει οριστικά μαζί του.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο. Επειδή χάθηκαν έξι μήνες, ο Πουλίδο θα υπογράψει ξανά και από εκεί που η αρχική συμφωνία προέβλεπε δέσμευση έως το καλοκαίρι του 2018, τώρα θα γίνει κάτοικος Πειραιά έως το 2019. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ