ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα"

Πουλίδο: "Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα"

Ο 23χρονος Μεξικανός φορ, Άλαν Πουλίδο, έχει αναρτήσει φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram από αεροδρόμιο στο Μεξικό, έχοντας μαζί του τρεις βαλίτσες. Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σίριαλ του Άλαν Πουλίδο φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο διεθνής Μεξικανός φορ, έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram από αεροδρόμιο στο Μεξικό και έχει μαζί του τρεις βαλίτσες.

Στην φωτογραφία, υπάρχει και ένα μήνυμα δικό του, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως "το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα με ένα νέο προορισμό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα".

Ουσιαστικά, με αυτήν την φράση του λέει πως το θέμα που έχει με την Τίγκρες, λύθηκε και πλέον μπορεί να κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όπως τονίζουν και οι άνθρωποι της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, άρα να αφορά τους Πειραιώτες άμεσα αυτή η εξέλιξη.

Βέβαια, η ιστοσελίδα "maquinacementera.com.mx" επικαλείται το ESPN και αναφέρει πως ο διεθνής Μεξικανός στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρουζ Αζούλ, άρα θα παραμείνει στην πατρίδα του. Η ομάδα θέλει επιθετικό και το πρώτο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια είναι αυτό του Πουλίδο.

Ο παίκτης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ετοιμάζεται για να κάνει ταξίδι. Αν θα είναι για την Αθήνα ή για άλλη πόλη, θα φανεί τις επόμενες ώρες. Εν αναμονή λοιπόν...

Πουλίδο: "Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ