ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "σημάδια" του Μπέντο στο ελληνικό "κλάσικο"!

Τα "σημάδια" του Μπέντο στο ελληνικό "κλάσικο"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρέτσος φαίνεται να κερδίζει την κούρσα για την είσοδο στην ενδεκάδα από τον Ελαμπντελαουί. Στους "συνήθεις υπόπτους" θα στηριχθεί ο Πορτογάλος τεχνικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (6/11, 19.30).

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες έμειναν πάντως επί της ουσίας από το να ηρεμήσουν και λίγο οι "ερυθρόλευκοι" από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια ανά τρεις και τέσσερις ημέρες.

Από την ημέρα που ξαναξεκίνησε το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός είχε ένα σωρό εμπόδια να υπερπηδήσει. Νέα Σμύρνη, Αστάνα (δύο φορές), ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Παναθηναϊκό και κάπου εκεί είχε "σφηνωθεί" και ένα ματς Κυπέλλου με τον πάντοτε αξιόμαχο Πλατανιά. Αυτός ο μήνας – φωτιά ολοκληρώνεται απόψε με το ντέρμπι κόντρα στο "τριφύλλι" και ο Πάουλο Μπέντο επιβεβαίωσε με ορισμένες του κινήσεις ότι το είχε στο μυαλό του εδώ και πολύ καιρό το σημερινό παιχνίδι.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκούρασε κόσμο και κοσμάκη με την Αστάνα για να έχει φρέσκα ορισμένα από τα "βασικά εργαλεία" στο ντέρμπι. Είναι όλη η προετοιμασία που έκανε ο Μπέντο για τον Παναθηναϊκό.

Έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό για το τι σημαίνει ένα παιχνίδι με το "τριφύλλι". Τα πρώτα «σημάδια» φάνηκαν από το ότι έχει συλλέξει ένα σωρό βίντεο για να τα δείξει στους παίκτες του λίγη ώρα πριν μπουν στο πούλμαν με προορισμό το Καραϊσκάκη.

Επίσης, ο ίδιος ο Μπέντο έχει βγάλει τα μάτια του μπροστά στην τηλεόραση και στο λάπτοπ, παρακολουθώντας εδώ και πολύ καιρό σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Αυτό δείχνει εν μέρει και το πόσο ανυπομονεί για το συγκεκριμένο ματς.

Το τελευταίο "σημάδι" έχει να κάνει με αυτό που αναφέρουμε και παραπάνω: ότι η απουσία ορισμένων βασικών από το παιχνίδι του Καζακστάν, αποδεικνύει το πόσο πολύ ψηλά έχει στη συνείδησή του το ντέρμπι με τους "πράσινους" και το πόσο πολύ "καίγεται" να βγει νικητής ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι.

Όσο για τα πλάνα; Με βάση την τελευταία δοκιμή, ο Καπίνο θα είναι στα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς και Μαρτίνς στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά τους, οι Σεμπά και Ελιουνούσι στα "φτερά" και ο Ιντέγιε στην κορυφή.

Στην αποστολή είναι επίσης οι Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο και Πάρντο.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Φτιάξε την ερυθρόλευκη 11άδα
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Φουστέρ: "Την ψυχή σας στο χορτάρι"
Θεοδωρίδης: "Θα κάνει ρεσιτάλ διαιτησίας ο Σιδηρόπουλος"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ