ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μοναδική έκπληξη ο αποκλεισμός του Τσόρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πάουλο Μπέντο πήρε όλα τα βασικά του εργαλεία για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/11, 19.30). Δεν πρόλαβαν οι Ντε Λα Μπέγια και Μάριν.

Μία έκπληξη είχε η ανακοίνωση της 18άδας του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/11, 19.30) με τον Παναθηναϊκό και ήταν έκπληξη μεγατόνων παρότι ο Τσόρι είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός ήταν σε όλα τα παιχνίδια τουλάχιστον στον πάγκο. Για το ντέρμπι με τους "πράσινους", όμως, δεν χώραγε στη 18άδα και αυτό σίγουρα είναι είδηση.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε και ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος παρότι έκανε μία προσπάθεια να προλάβει τον Παναθηναϊκό, τελικά δεν τα κατάφερε. Οι δε Μάριν, Σιόβας και Ρομαό επίσης θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα.

Η 18άδα αποτελείται από τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

Όσο για το σχήμα που φέρεται να έχει στο μυαλό του ο Μπέντο; Οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε έχουν το σαφέστατο προβάδισμα και παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ελαμπντελαουί και Ρέτσο.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ