ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ρεκόρ του "μπόμπερ" Μήτρογλου

Τα ρεκόρ του "μπόμπερ" Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου έγραψε ιστορία στο Βέλγιο καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σημειώνει χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League. Διαβάστε τι άλλο κατάφερε ο άσος των Πειραιωτών.

Η πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό καθώς (παρά το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονό του) υπέστη βαριά ήττα με 4-1 στο "Καραϊσκάκης" από την Παρί Σεν Ζερμέν , όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν το αίμα τους πίσω δύο εβδομάδες αργότερα.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να "βομβαρδίζει" τρεις φορές την αντίπαλη εστία και τον Ρομπέρτο να "κατεβάζει τα ρολά" για 90 λεπτά αποκρούοντας ακόμα και πέναλτι, η ομάδα του Μίτσελ θριάμβευσε με 3-0 στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ" , πανηγυρίζοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του συλλόγου στην ιστορία του στο Champions League.

Πέρα όμως από το ρεκόρ του Ολυμπιακού, το παιχνίδι αυτό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του Κώστα Μήτρογλου καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι Champions League.

Τα ρεκόρ του "μπόμπερ" Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Για να βρούμε μάλιστα την τελευταία φορά που παίκτης των "ερυθρολεύκων" κάτι αντίστοιχο, θα πρέπει να γυρίσουμε 12 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη σεζόν 2002-03, όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε πανηγυρίσει χατ-τρικ στο επικό 6-2 επί της Μπάγερν Λεβερκούζεν στη Ριζούπολη.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού μετράει πλέον 7 γκολ στις ισάριθμες τελευταίες εμφανίσεις του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ αυτό ήταν το τρίτο του φετινό χατ-τρικ (!) μετά από αυτά στη Super League με αντιπάλους Λεβαδειακό και Skoda Ξάνθη.

Τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου κόντρα στην Άντερλεχτ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ