ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μεταγραφικά "θέλω" και "μπορώ" του Ολυμπιακού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο περιθώριο της παρουσίασης των Χάσι, Ουσίγιος φάνηκαν τα μεταγραφικά "θέλω" του Ολυμπιακού ενόψει του σχεδιασμού της νέας ομάδας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσέγγιση των "βαριών" ονομάτων.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού, μιας και ο νέος προπονητής και ο νέος αθλητικός διευθυντής ουσιαστικά τώρα έπιασαν δουλειά, ωστόσο, στελέχη της ΠΑΕ στο περιθώριο της παρουσίασης των Χάσι, Ουσίγιος τοποθετήθηκαν σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Το “Sport24” μεταφέρει όλες τις "ατάκες", οι οποίες όπως θα διαπιστώσετε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει...

  • Για τον γενικό σχεδιασμό:"Υπάρχει η διάθεση να γίνουν υπερβάσεις για τα δεδομένα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού, αλλά μην τρελαίνετε τον κόσμο με παίκτες τύπου Λαβέτσι. Ακόμη και ο Ματιέ έχει 3,5 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, δηλαδή σε εμάς θα στοίχιζε 7 εκατ. με την εφορία".

  • Για τις σχέσεις Χάσι-Μιλιβόγεβιτς:"Κανένας Χάσι δεν έδιωξε τον Μιλιβόγεβιτς. Ακόμη και ο Λούκα μας είπε ότι είναι καλός προπονητής. Η Άντερλεχτ σαν πρότζεκτ αποφάσισε να στηρίξει τον Τίλεμανς, που πουλήθηκε φέτος 25 εκατ. ευρώ στη Μονακό".

  • Για Γκονσάλο Ροντρίγκες:"Ο Ροντρίγκες μας ενδιαφέρει, το παλεύουμε, δεν μας έχει απαντήσει αρνητικά. Όπως καταλαβαίνετε είναι στις διακοπές του και δεν έχει καμία πρεμούρα να μας απαντήσει άμεσα. Περιμένει να δει τι άλλες προτάσεις θα έχει".

  • ΓιαΝτεφούρ:"Είναι μια υπαρκτή υπόθεση".

  • Για τις θέσεις που θα υπάρξει ενίσχυση:"Ξέρετε σε τι θέσεις έχουμε ανάγκη, τις είδατε μέσα στη χρονιά. Και στόπερ ψάχνουμε και εξτρέμ. Αλλά θα πρέπει και να φύγουν παίκτες για να γίνουν κινήσεις. Έχουμε 6-7 στόπερ και άλλους τόσους εξτρέμ".

  • Για την επιστροφή Κοβάσεβιτς:"Ο Ντάρκο μας βοηθάει σημαντικά και στο κομμάτι των δανεικών έχει αναλάβει ήδη δράση. Είχαμε παίκτες σε όλη την Ευρώπη και δεν ξέραμε πότε έπαιξαν, αν έπαιξαν καλά κτλ. Ο Ντάρκο παίρνει επάνω του αυτόν τον τομέα. Να είναι σε συνεχή επαφή με αυτούς τους παίκτες, να παρακολουθεί την πρόοδο τους".

  • Για τα νέα καθήκοντα του Μοδέστο:"Ο Φρανσουά θα είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.Σιγά-σιγάέχουμε πολλούς ανθρώπους μέσα στο Ρέντη που ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και αναλαμβάνουν ο καθένας από ένα κομμάτι. Δεν θα πάμε στο άλλο άκρο, να γεμίσουμε με 40 τέτοιους και τις τελικές αποφάσεις θα εξακολουθήσουν να τις παίρνουν 3-4 άνθρωποι".

  • Για τις δυσκολίες προσέλκυσης μεγάλων ονομάτων:"Καλώς ή κακώς, οι παίκτες ανά την Ευρώπη και όσοι είναι ικανοί να υποστηρίξουν το επίπεδο μας, δεν πετάνε τη σκούφια τους όταν ακούν για Ελλάδα. Γενικότερα η εικόνα του πρωταθλήματος είναι κακή προς τα έξω. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας, αλλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή”.

  • Για τους νέους που θα πάνε στην Αυστρία:"Στο Ζέεφελντ θα πάνε άλλοι τέσσερις μικροί από την Ακαδημία. ΟιΡέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, θεωρούνται ήδη βασικόμέρος του σχεδιασμού".

  • Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:"Στο Ζέεφελντ θα πάνε και κάμποσοι δανεικοί, από αυτούς που έχουν πιθανότητες να μείνουν. Για να τους δει από κοντά και οκόουτςγια να σχηματίσει καλύτερη άποψη. Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν προς το τέλος...".

  • Για τονΒάις:"Μας απασχολεί, αλλά είναι πολύ υψηλές οι ετήσιες απολαβές του".

  • Για τον Φελίπε Μόρα:"Η περίπτωσή του έχει υποχωρήσει".

  • Για τις επιστροφές των δανεικών: "ΟΓιαννιώτης επιστρέφειαπό τον Πανιώνιο. Του Γιαννιώταείναιανοικτό.Σίγουρα δεν μένει στον ΑΠΟΕΛ.Για τονΚασάμι θα δούμε,οΛαΐφης είναιπολύ μπερδεμένη υπόθεση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ