ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μάτια του Περέιρα στον Μπανανά

Τα μάτια του Περέιρα στον Μπανανά
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα παρακολούθησε τον Γιαγιά Μπανανά στον αγώνα του Πλατανιά με τον Εργοτέλη και εφόσον τον ικανοποίησε και ανάψει το "πράσινο φως", θα γίνει κίνηση να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό (φωτογραφίες).

Και το όνομα αυτού, Γιαγιά Μπανανά. Ο λόγος για τον 24χρονο Καμερουνέζο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Βίτορ Περέιρα για την οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του εξετάζεται ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με τον Νέτο ή όποιον άλλο αμυντικό από το εξωτερικό. Στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να πάρουν δυο στόπερ και η περίπτωση Μπανανά είναι εξαιρετική, αφού μπορεί να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, σε αντίθεση με τον Νέτο.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, κατέβηκε στα Χανιά για να τον παρακολουθήσει στο ματς του Πλατανιά με τον Εργοτέλη και αν τον ικανοποίησε και πει το "ναι" στην διοίκηση της ομάδας, τότε θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί άμεσα.

Ο Περέιρα τον έχει παρακολουθήσει σε άλλα δυο ματς σε DVD (ήταν ο Ριμπέιρο με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια όπου ο Μπανανά υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε στο 68'), έχει ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τα προσόντα του, αλλά ήθελε να έχει και ιδία άποψη, βλέποντάς τον από κοντά, ώστε να διαμορφώσει καλύτερη εικόνα.

Ο Μπανανά έχει τριετές συμβόλαιο με τον Πλατανιά και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει τους Κρητικούς για να το σπάσει και να ανηφορίσει ο Αφρικανός για το Λιμάνι.

Τα μάτια του Περέιρα στον Μπανανά
INTIME SPORTS
Τα μάτια του Περέιρα στον Μπανανά
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ