ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντεβού ο Μαρινάκης με Αγκιλάρ, Ενροτέ

Ραντεβού ο Μαρινάκης με Αγκιλάρ, Ενροτέ
INTIME SPORTS

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βρέντζος είχαν συνάντηση με τους Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτέ, μάνατζερ που εκπροσωπούν τους Ρομπέρτο, Μποτία ο πρώτος και Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς αλλά και Βίτορ Περέιρα ο δεύτερος.

Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ένας μήνας της θερινής μεταγραφικής περιόδου όπου υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στον Ολυμπιακό. Επομένως ένα ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση των Πειραιωτών και δύο γνωστών μάνατζερ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο από πλευράς Ολυμπιακού και τους Μαριάνο Αγκιλάρ, Κριστόφ Ενροτέ. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι δύο τελευταίοι εκπροσωπούν τέσσερις παίκτες των Πειραιωτών, που τα ονόματα τους έχουν "παίξει" για πολλές ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο και Αλμπέρτο Μποτία είναι πελάτες του Μαριάνο Αγκιλάρ, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Αρτούρ Μαζουακού αλλά και... Βίτορ Περέιρα είναι στο πελατολόγιο του Κριστόφ Ενροτέ.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr λένε λοιπόν ότι ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δείπνησαν με τους δύο μάνατζερ, δίχως ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες από τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το εθιμοτυπικό της υπόθεσης με την ευκαιρία της παρουσίας των δύο μάνατζερ στην χώρα μας, από την άλλη δεν μπορεί να προσπεραστεί το γεγονός ότι αμφότεροι εκπροσωπούν παίκτες που απασχόλησαν ή εξακολουθούν να απασχολούν έντονα συλλόγους του εξωτερικού.

Με πρώτο παράδειγμα αυτό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα μετά τις τρεις... πόρτες που έφαγε από τον Ολυμπιακό για τον Σέρβο διεθνή μέσο, έδειξε να αποδέχεται ότι δεν μπορεί να τον πάρει, τουλάχιστον για φέτος και πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί τον Λούκα ως έναν παίκτη υπεραπαραίτητο στα πλάνα του.

Οι Τούρκοι έκαναν πίσω για ένα διάστημα, όμως τα τελευταία 24ώρα οργιάζουν οι φήμες ότι πρόκειται να επανέλθουν για τον 23χρονο μέσο με ένα πακέτο στα 9 -10 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη είναι καθημερινές οι αναφορές του ιταλικού Τύπου για τον Αρτούρ Μαζουακού και το ενδιαφέρον κυρίως από Ίντερ και Ρόμα να τον κάνουν δικό τους. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη απορρίψει κάποιες κρούσεις που δέχτηκε για τον παίκτη και θα τον έδινε μόνο με ένα... εξωπραγματικό ποσό.

Ο Ρομπέρτο είναι γνωστό ότι απασχόλησε για περισσότερο από ένα μήνα ομάδες όπως οι Ίντερ, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι μόνο. Και όσο συνεχίζεται το ντόμινο στις μεταγραφές τερματοφυλάκων ανά την Ευρώπη, τόσο είναι πιθανό να υπάρχει πάντα μια "ανησυχία" γύρω από το όνομα του Ισπανού γκολκίπερ.

Και η περίπτωση του Μποτία είναι γνωστή. Ο Ολυμπιακός κινείται για έναν βασικό στόπερ από την ξένη αγορά, ωστόσο μάλλον δεν θα έλεγε "όχι" σε καμία καλή προσφορά για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και την αντικατάσταση του με άλλον παίκτη.

Το τι ακριβώς μπορεί να συζητήθηκε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο με τους Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτέ δεν είναι γνωστό και επαναλαμβάνουμε ίσως επρόκειτο για μια απλή συνάντηση (οι πληροφορίες θέλουν να ήταν παρών και ο Ρομπέρτο).

Το θέμα είναι ότι τα διαμορφωμένα δεδομένα των προηγούμενων ημερών φέρνουν και δικαιολογημένα σενάρια στο προσκήνιο για το συγκεκριμένο ραντεβού. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ρόλος του Γιάννη Βρέντζου στις μεταγραφικές υποθέσεις είναι πάντα κομβικός, καθώς θεωρείται ως ο άνθρωπος των "ειδικών αποστολών" και με την σειρά του ήταν παρών στο δείπνο.

Πώς ακριβώς μπορεί να μεταφραστεί μια τέτοια συνάντηση (ακόμη και κουβέντα για αναπροσαρμογή κάποιων συμβολαίων μπορεί να έγινε) προφανώς και θα απαντηθεί στο άμεσο μέλλον και ανάλογα με τις μεταγραφικές, γενικότερες ή μη εξελίξεις στο μέτωπο των παικτών που εκπροσωπούν οι Αγκιλάρ και Ενροτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ