ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "δύο" αγκάθια για το διαζύγιο Μάρκο Σίλβα - Σπόρτινγκ

Τα "δύο" αγκάθια για το διαζύγιο Μάρκο Σίλβα - Σπόρτινγκ

Η πορτογαλική "Record" αποκάλυψε τους δύο λόγους για τους οποίους ο Μάρκο Σίλβα αρνείται μέχρι στιγμής να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να ανοίξει ο δρόμος της πρόσληψής του από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται εδώ και αρκετό καιρό ως ο "εκλεκτός" της διοίκησης του Ολυμπιακού για να αναλάβει τη θέση του προπονητή που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα, όμως ο "γάμος" των δύο πλευρών καθυστερεί καθώς εκκρεμεί το διαζύγιο που πρέπει να πάρει πρώτα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα "λιοντάρια" έχουν ήδη συμφωνήσει από την πλευρά τους με τον Ζόρζε Ζεζούς για την θέση στην άκρη του πάγκου και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Record" υπάρχουν δύο σοβαρά εμπόδια που "τρενάρουν" αυτή τη στιγμή τη λύση του συμβολαίου του Σίλβα.

Το ένα έχει να κάνει με την αποζημίωση που θα πρέπει να καταβληθεί στον 38χρονο Πορτογάλο, με τον Μάρκο Σίλβα να αξιώνει από την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά εκείνη να αντιπροτείνει το 1/3 αυτού του ποσού, ήτοι 500.000 ευρώ.

Τα "δύο" αγκάθια για το διαζύγιο Μάρκο Σίλβα - Σπόρτινγκ

Υπάρχει όμως και ένας όρος που θέτει η Σπόρτινγκ -σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα- ο οποίος αποτελεί τροχοπέδη στο να βγει το διαζύγιο και έχει να κάνει με τη νέα ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Οι πρωτευουσιάνοι φέρεται να του ζητούν να μην εργαστεί μέχρι το 2018 σε μία εκ των ανταγωνιστών της Μπενφίκα ή Πόρτο, όρο που είχε αποδεχτεί και ο προκάτοχός του Λεονάρντο Ζαρντίμ το καλοκαίρι του 2014. Και αυτό, όμως είναι κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον ίδιο, ο οποίος είδε πριν από λίγες ημέρες να τον αντικαθιστά προπονητής προερχόμενος από τη Μπενφίκα...

Σημειώστε ότι ο Ζεζούς παρουσιάζεται επίσημα από τη διοίκηση της Σπόρτινγκ την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σίλβα. Επιπλέον, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ξεκινάει στις 10 Ιουλίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ