ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "αγκάθια" του Πουλίδο!

Τα "αγκάθια" του Πουλίδο!
INTIME SPORTS

Η Τσίβας παίρνει τον Κάρλος Βέλα από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, ο Μεξικανός στράικερ είναι δύσκολο να ξαναμπεί στα "ραντάρ" των συμπατριωτών του και ακόμα στο Λιμάνι περιμένουν επίσημη πρόταση από ομάδα του MLS.

Επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι" και φυσικά το παρών θα δώσει κανονικά ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος βεβαίωςέχει ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πουλίδο κίνησε γη και ουρανό για να παίξει στον Ολυμπιακό και τώρα κινεί γη και ουρανό για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μόνο που η Τσίβας φαίνεται πώς απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της. Ο προπονητής της Ματίας Αλμέιδα έκανε κάποιες δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Πουλίδο, ενώ την ίδια στιγμή στα μεξικανικά ΜΜΕ έχει βουίξει ότι η Τσίβας ήρθε σε συμφωνία με την Σοθιεδάδ για τον επιθετικό Κάρλος Βέλα!

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν πλέον την επίσημη πρόταση από ομάδα του MLS. Οι Los Angeles Galaxy μοιάζουν στην παρούσα φάση ως η ομάδα που βρίσκεται ένα κλικ πιο μπροστά από τις υπόλοιπες (Orlando City, New York Red Bulls). Ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας κάποια σοβαρή πρόταση.

Όπως και να 'χει, στο λιμάνι θέλουν να ξεμπερδεύουν το συντομότερο δυνατόν με τον Πουλίδο και να μην τραβήξει πολύ η ιστορία. Υποτίθεται ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθάριζε το τοπίο γύρω από τον Μεξικανό επιθετικό. Εδώ δινόταν η αίσθηση ότι δεν θα επέστρεφε καν στο Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης (29/12). Παρόλα αυτά, ο δανεισμός του Πουλίδο φαίνεται ότι θα... ταλαιπωρήσει λίγο περισσότεροτον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ