ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει την θεραπεία ο Τζιμπούρ

Συνεχίζει την θεραπεία ο Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά το "Χ" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν στου Ρέντη και ξεκίνησαν προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ (Σάββατο 3/11) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Εκτός παραμένει ο Τζιμπούρ.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (2-2), όμως χρόνος για προβληματισμούς και γκρίνια δεν υπάρχει.

Οι ποδοσφαιριστές των Νταμπλούχων Ελλάδας πήγαν αμέσως στου Ρέντη και το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

Άλλωστε ο ΟΦΗ δεν περιμένει και αναμένεται να έρθει με άγριες διαθέσεις στο "Καραϊσκάκης" το Σάββατο (3/11) και οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι.

Όσοι έπαιξαν βασικοί ή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς στην Θεσσαλονίκη ακολούθησαν αποθεραπεία όπως συνηθίζεται, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου του σώματος και της μπάλας, τελειώματα φάσεων και "διπλό", σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Νταβίδ Φουστέρ και Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις. Αύριο Τετάρτη (31/10) οι "ερυθρόλευκοι" θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ