ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ"

"Συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O ρεπόρτερ της Φόρεστ, Πολ Τέιλορ σε live chat με οπαδούς της αγγλικής ομάδας αναφέρθηκε στα περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μετοχικό κεφάλαιο του συλλόγου. Εκτιμά επίσης ότι αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθεί η συμφωνία.

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και δη από τη “Nottingham Post” πέφτουν βροχή σχετικά με το θέμα της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλειοψηφικό πακέτο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πριν από μερικές μέρες η ίδια εφημερίδα και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Πολ Τέιλορ είχε αποκαλύψει ότι ο Μαρινάκης ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Αλ Χασαουί για το 80% των μετοχών!

Σήμερα (20/5) σε live chat που έκανε στην ιστοσελίδα της “Nottingham Post”, μίλησε για αρκετή ώρα με τον κόσμο της ομάδας για διάφορα θέματα που απασχολούν τη Φόρεστ. Μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο Πολ Τέιλορ είπε ότι εκτιμά πώς μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το deal, ενώ αποκάλυψε πως μία συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ χωρίς ωστόσο να παίρνει τις καθοριστικές αποφάσεις. Επίσης, για το θέμα του προπονητή τόνισε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στο στόχαστρο της διοίκησης.

"Συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από το live chat του κορυφαίου ρεπόρτερ σε θέματα Νότιγχαμ Φόρεστ, Πολ Τέιλορ.

“Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία μάλλον θα ανακοινωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Απομένουν λίγα εμπόδια για να ξεπεραστούν. Η Football League πρέπει να εγκρίνει τα νέα δεδομένα και μετά να ακολουθήσουν τα διαδικαστικά θέματα. Μετά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα απομένει να συναντηθούν στο ίδιο μέρος οι Αλ Χασαουί και Μαρινάκης και να προχωρήσουν στην ανακοίνωση της συμφωνίας”.

“Έχει ειπωθεί ότι στη συμφωνία με τον Μαρινάκη θα περιλαμβάνεται οπωσδήποτε η παρουσία ενός Διευθύνοντα Συμβούλου και ίσως ενός αθλητικού διευθυντή. Τα δύο αυτά πόστα θα στελεχωθούν από δικούς τους ανθρώπους για να ισοσκελιστεί με αυτόν τον τρόπο το ότι ο Αλ Χασάουι θα παραμείνει στη θέση του προέδρου. Ήδη άλλωστε, υπάρχει κάποια από το περιβάλλον του Μαρινάκη, που εργάζεται στο “background”. Αυτή σε πρώτη φάση λειτουργεί ως σύμβουλος και δεν έχει κάποιον λόγο στα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Όμως, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση. Το είχαμε δει όταν είχε έρθει στον σύλλογο και ο Αλ Χασαουί. Τους πρώτους μήνες και αφού θα έχουν εγκατασταθεί στο νέο τους περιβάλλον, θα αξιολογηθούν ορισμένα πράγματα και στη συνέχεια θα γίνουν κι άλλες αλλαγές”.

"Συνεργάτιδα του Μαρινάκη λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της Νότιγχαμ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

“O Αλ Χασαουί ήταν ξεκάθαρος ότι πιστεύει ότι αυτός θα βρει τον επόμενο προπονητή. Είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσει με δύο διαφορετικούς προπονητές την επόμενη εβδομάδα. Προτού όμως παρθεί οποιαδήποτε οριστική απόφαση, θα μιλήσει και με τον Μαρινάκη, όπως είναι φυσιολογικό”.

“Θα μπορούσε να ελπίζει ο οποιοσδήποτε ότι θα υπήρχε μία σχέση ανάμεσα στους δύο συλλόγους (σ.σ. σε ερώτηση για συνεργασία σχετικά με εκατέρωθεν δανεισμούς ποδοσφαιριστών), μία σχέση που λειτουργεί αμφίδρομα. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να παίξουν στην Championship, που είναι διαφορετική διοργάνωση. Ο Τζιμπούρ πέτυχε πολλά γκολ στον Ολυμπιακό (και τώρα είναι στην ΑΕΚ), όμως, δεν ήταν ακριβώς έτσι και στη Φόρεστ. Έτσι δεν είναι; Είναι πάντως ένα παράδειγμα. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού που θα μπορούσαν να έρθουν δανεικοί στη Φόρεστ και να κάνουν τη διαφορά”.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ