ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συνεργασίες που ανεβάζουν το επίπεδο"

"Συνεργασίες που ανεβάζουν το επίπεδο"
INTIME SPORTS

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίδ Φουστέρ στάθηκαν στην ξεχωριστή σημασία της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ο Ισπανός δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τον πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού σποτ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συνεργασία της για τα επόμενα 5 χρόνια με την Τράπεζα Πειραιώς , κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην αίθουσα "V' Ammos" του "Γ. Καραϊσκάκης" το μεσημέρι της Δευτέρας (25/11).

Τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκπροσώπησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίδ Φουστέρ, που στις δηλώσεις τους στάθηκαν στο πόσο σημαντική είναι αυτή η συνεργασία, με τον Ισπανό να μην χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί με τον πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού σποτ*.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Ο στόχος ο δικός μας συνάδει με εκείνον της Τράπεζας Πειραιώς, για αυτό και πορευόμαστε μαζί. Στοχεύουμε πάντα ψηλά και στην κορυφή. Τα νέα προϊόντα φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον κόσμο, προφέροντας σημαντικά δώρα στους κατόχους. Θα ήθελα να πω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και για εμάς. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, όπως έκανε και στο παρελθόν και συνεχίζει ακόμη να κάνει και πως θα είναι πάντοτε δίπλα μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον Νταβίδ Φουστέρ να παίρνει στην συνέχεια τον λόγο.

Ο Ισπανός άσος, αφού καλωσόρισε ξανά τον πρωταγωνιστή του διαφημιστικού σποτ, με την ατάκα "Που είσαι Νικόλα!", συνέχισε τονίζοντας:

"Θα ήθελα και εγώ να καλωσορίσω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού την Τράπεζα Πειραιώς, μια μεγάλη τράπεζα. Πιστεύω πως τέτοιου είδους συνεργασίες είναι πάρα πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό καθώς τον ανεβάζουν επίπεδο. Στην Ελλάδα αυτό είναι γνωστό, αλλά μία τέτοια συνεργασία είναι πάρα πολύ σημαντική για τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, ο οποίος έρχεται ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα αυτή η συνεργασία και η δημιουργία αυτής της κάρτας. Κυρίως για τον φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος έχει μόνο να κερδίσει από αυτή τη μεγάλη συμμαχία".

* Το τηλεοπτικό σποτ για την συνεργασία του Ολυμπιακού με την Τράπεζα Πειραιώς:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ