ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους οπαδούς

Συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους οπαδούς
INTIME SPORTS

Στον Πειραιά προσέχουν για να έχουν και γι' αυτό τον λόγο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τους οργανωμένους, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να εξασφαλίσει την ηρεμία και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης κόντρα στον Δικέφαλο και γι' αυτό θα μιλήσει με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Δεν είναι άλλωστε μακρινά τα γεγονότα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στο Λιμάνι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως μπορούν να λάβουν ξανά χώρα στο φαληρικό γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους εκπροσώπους της "Θύρας 7", προκειμένου να πάρουν μέτρα πριν από το σημαντικό ματς.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, λογικά θα πάρει κάποιες εγγυήσεις από τους οργανωμένους, όμως δεν είναι και εύκολο να ελέγξεις χιλιάδες κόσμου κατά την διάρκεια του αγώνα μάλιστα. Μην ξεχνάμε πως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μερικές δεκάδες χάλασαν την εικόνα όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι "ερυθρόλευκοι' θα πάρουν μέτρα για να προστατεύσουν την ομάδα τους και φυσικά την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μπορεί μάλιστα να είναι γίνει και φιέστα πρωταθλήματος, οπότε θα είναι άδικο να χαλάσει μια ενδεχόμενη γιορτή για το 38ο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ