ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Γαλατάσαραϊ για Αμραμπάτ"

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Γαλατάσαραϊ για Αμραμπάτ"

Τουρκικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να ήρθε σε συμφωνία με την Γαλατάσαραϊ για την μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ. Η Χέρτα θέλει τον Κώστα Μήτρογλου υποστηρίζει η γερμανική "Bild".

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο Μαροκινό (με ολλανδικό διαβατήριο) εξτρέμ είναι δεδομένο και οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του είχαν γίνει νωρίτερα στις αρχές του καλοκαιριού. Η υπόθεση είχε ατονήσει αλλά εσχάτως η επιθυμία των Πειραιωτών να τον κάνουν δικό τους αναθερμάνθηκε.

Τουρκικό δημοσίευμα επικαλείται αναφορές του ελληνικού Τύπου για την συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο προχωράει το θέμα υποστηρίζοντας πως Ολυμπιακός και Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη στους "ερυθρόλευκους".

"Ο Αμραμπάτ πηγαίνει στους γείτονες" , τονίζουν με σιγουριά οι Τούρκοι και την ίδια στιγμή αναφέρουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο σενάριο.

Ένα ακόμη δημοσίευμα που προέρχεται από την ίδια χώρα, θέλει την Μπεσίκτας να σκέφτεται την περίπτωση του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες , στην αναζήτηση της για έναν οργανωτή του επιθετικού της παιχνιδιού.

Χέρτα για Μήτρογλου

Την ίδια στιγμή η γερμανική "Bild" υποστηρίζει πως η Χέρτα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και έχει βρει την ιδανική λύση στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου. Είδηση που αναπαράγεται από αρκετές ακόμη ιστοσελίδες της χώρας αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη .

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ είναι φευγάτος από την Φούλαμ, αν και βρίσκεται στο Ζέεφελντ με τους Cottagers, που συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία με φόντο την συμμετοχή τους στην Championship την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εσχάτως δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια της Φούλαμ να απεμπλακεί από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη αλλά και να γλιτώσει πολλά από τα χρήματα που οφείλει ακόμη στους Πειραιώτες από την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Γενάρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ