ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Ιντεπεντιέντε για Νούνιες"

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Ιντεπεντιέντε για Νούνιες"

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, η Ιντεπεντιέντε τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό σχετικά με το χρωστούμενο ποσό για την υπόθεση του Λεονέλ Νούνιες και η συμφωνία θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Η Ιντεπεντιέντε σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καταβάλλει το ποσό που χρωστά στην ελληνική ομάδα για την περίπτωση μεταγραφής του Λεονέλ Νούνιες, σε έξι δόσεις στους προσεχείς 18 μήνες, και με αυτόν τον τρόπο να γλυτώσει την τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα της χώρας.

Η μεταγραφή του Λεονέλ Νούνιες από τον Ολυμπιακό στην Ιντεπεντιέντε, ταλανίζει ακόμη τη "Ρόχο" που χρωστά ένα σημαντικό ποσό στους "ερυθρόλευκους" και κινδυνεύει σοβαρά με τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών, από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Η "χρυσή τομή" φαίνεται ότι βρέθηκε καθώς η Ιντεπεντιέντε συμφώνησε να καταβάλλει το οφειλόμενο ποσό σε έξι δόσεις, οι όποιες αναμένεται να εξοφληθούν στους προσεχείς 18 μήνες.

Αναλυτικά οι δύο πρώτες δόσεις θα είναι της τάξης των 350.000 δολαρίων και οι τέσσερις εναπομείνασες της τάξης των 275.000 δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Ιουνίου είχε καταπέσει η έφεση της ομάδας της Αργεντινής στο CAS και εάν δεν εξασφάλιζε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τότε θα ήταν υποχρεωμένη να της αφαιρεθούν έξι βαθμοί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εξ' Αργεντινής η εν λόγω συμφωνία θα υπογραφεί τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ