ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία με Κάρολ

Συμφωνία με Κάρολ
INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ θα φοράει τα ερυθρόλευκα για μία ακόμα σεζόν, καθώς η πλευρά του τερματοφύλακα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εντός των προσεχών ημερών οι υπογραφές.

Από την πειραϊκή ομάδα ξεκαθάριζαν το απόγευμα της Τρίτης (2/4) πως δεν έχουν "πέσει" ακόμα οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών. Η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία...

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον 36άχρονο (30/9/1977) τερματοφύλακα είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Υπήρξε μία στασιμότητα στο θέμα για ένα διάστημα, αλλά πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις κορυφώθηκαν και υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Ο Κάρολ μπορεί να έχει χάσει τη θέση βασικού στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ο Μίτσελ έχει ως πρώτη επιλογή τον Μπάλας Μέγκιερι, αλλά ρόλο έπαιξαν και δύο γεγονότα.

Ένα πρόβλημα υγείας (σ.σ. φλεγμονή στο έντερο) στις 10 Ιανουαρίου και ένα πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ. ενοχλήσεις στη μέση) στις αρχές Φεβρουαρίου, έφεραν λίγο πίσω τον Ρόι, ο οποίος μέσα στο 2013 μετράει πέντε συμμετοχές. Επί Μίτσελ, έχει αγωνιστεί στον ευρωπαϊκό επαναληπτικό με τη Λεβάντε και στα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ