ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφώνησε με Ράμπιου ο Ολυμπιακός

Συμφώνησε με Ράμπιου ο Ολυμπιακός

Σε προφορική συμφωνία με τον Μοχάμεντ Ράμπιου έχει έρθει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πρέπει να τα βρει και με την Εβιάν, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο 24χρονος (31/12/1989) ανασταλτικός μέσος, Μοχάμεντ Ράμπιου, είναι ο "εκλεκτός" για την θέση του αμυντικού χαφ, για τον ρόλο του "εξαριού" που ψάχνουν στον Ολυμπιακό. Ο υψηλόσωμος (1.88 ύψος) και δυναμικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ικανότατος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ανήκει στην γαλλική Εβιάν από το 2011.

Οι Πειραιώτες έχουν προφορικά συμφωνήσει με τον Αφρικανό χαφ, ο οποίος τους έχει εκφράσει την επιθυμία του ώστε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Για να γίνει η μεταγραφή όμως, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τα "βρουν" και με τον σύλλογο του ποδοσφαιριστή, την Εβιάν. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν επικοινωνήσει με τους Γάλλους, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Τόσο στο κόστος μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, αφού η Εβιάν ζητά 3.000.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός προσφέρει 1.500.000 ευρώ, όσο και στο ποσό μεταπώλησης του Μοχάμεντ Ράμπιου, καθώς οι Γάλλοι θέλουν ένα μεγάλο μερίδιο σε αυτό το ενδεχόμενο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ