ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφώνησε η Μαρσέιγ, στην Ελλάδα για ιατρικές ο Αμαλφιτανό"

"Συμφώνησε η Μαρσέιγ, στην Ελλάδα για ιατρικές ο Αμαλφιτανό"

Η Μαρσέιγ είπε το πολυπόθητο "ναι" στον Ολυμπιακό για τον Αμαλφιτανό και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει σύμφωνα με τους Γάλλους! "Δεν υπάρχει θέμα", επιμένει η "ερυθρόλευκη" πλευρά.

Το πολυπόθητο "ναι" της Μαρσέιγ για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό απέσπασε ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει η έγκυρη l'equipe. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γαλλική ομάδα έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές Ελλάδας στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το sport.fr μάλιστα, που αναπαράγει και αυτό την είδηση, προσθέτει ότι ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4 έτη.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε δώσει εδώ και καιρό τα χέρια με τον Αμαλφιτανό, ωστόσο το "αγκάθι" για να γίνει η μεταγραφή ήταν οι υψηλές απαιτήσεις της Μαρσέιγ.

Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" πριν λίγες ημέρες ενημέρωσαν ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Κάτι το οποίο επανέλαβαν και σήμερα, διαψεύδοντας τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία που αρχικά επέμεναν ότι το θέμα ήταν ανοιχτό και πριν λίγο αποκάλυψαν ότι είπε το "ναι" η Μαρσέιγ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ