ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοιχτό του Αμαλφιτανό

Ανοιχτό του Αμαλφιτανό
INTIME SPORTS

Τα γαλλικά Μέσα επιμένουν ότι η υπόθεση Αμαλφιτανό δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό παρά τα όσα υποστηρίζουν από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Στη Γαλλία ο Ισά.

Η υπόθεση Αμαλφιτανό παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά Μέσα. Η παρουσία μάλιστα του Πιερ Ισά στην πατρίδα του άσου της Μαρσέιγ, φουντώνει αυτή τη φημολογία.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον Αμαλφιτανό και το "αγκάθι" για να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι ο σύλλογός του. Και πριν λίγες ημέρες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μαρσέιγ.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να φύγει από τη Μασσαλία, ίσως αποδειχθεί το "κλειδί" που θα ανοίξει τον δρόμο για την σπουδαία μεταγραφή. Μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό με την Πόρτο έδειχνε ιδιαίτερα νευρικός όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι.

Η στάση του Αμαλφιτανό είναι και η μόνη που μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Μαρσέιγ. Και σε αυτή την περίπτωση, η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα ανοίξει τις αγκαλιές του να υποδεχθεί τον επιτελικό μέσο. Φτάνει βέβαια να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς στο λιμάνι θέλουν να συμπληρώσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ