ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στροφή στο πρωτάθλημα, θεραπεία ο Μήτρογλου

Στροφή στο πρωτάθλημα, θεραπεία ο Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (29/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Θεραπεία έκανε ο Μήτρογλου.

Στροφή στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του κάνει ο Ολυμπιακός, που άφησε πίσω του το ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν και μπήκε σε ρυθμούς Super League και Εργοτέλη, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το ματς της 13ης αγωνιστικής (1/12) στο Φάληρο, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (29/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο "Παρκ ντε Πρενς" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Το βάρος έπεσε στην σωστή κατοχή, κυκλοφορία και γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας, με το γκρουπ που βρισκόταν σε θέση άμυνας να πιέζει ασφυκτικά ώστε να πάρει ξανά την κατοχή.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είχε "διπλό" σε μικρό χώρο, με τον Μίτσελ να ζητάει από τους παίκτες του γρήγορες ενέργειες.

Ο Μήτρογλου έκανε θεραπεία προκειμένου να καταπολεμηθεί αρχικά το οίδημα στο γόνατο του , με σκοπό να γίνεται διαρκώς επανεκτίμηση της κατάστασης του ώστε να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του πλήρως με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Η προπόνηση του Σαββάτου (30/11) θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ