ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέτζος: "Όνειρο στην καλύτερη ομάδα"

Στρέτζος: "Όνειρο στην καλύτερη ομάδα"

Ο Γιώργος Στρέτζος ζει το όνειρο του που ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Τι δήλωσε ο 19χρονος τερματοφύλακας για την εμπειρία του στους "ερυθρόλευκους".

Ο 19χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Στρέζος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τις επόμενες υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων" σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις προσωπικές φιλοδοξίες του, αλλά και για την καθημερινότητά του δίπλα στους Ρομπέρτο, Μέγερι και Ράντο.

" Είναι μεγάλο προνόμιο να έχεις δίπλα σου τόσους καλούς τερματοφύλακες και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται. Ο Μέγιερι και ο Ρομπέρτο με βοηθάνε πάρα πολύ καθώς είναι πολύ έμπειροι και καταξιωμένοι. Είναι όνειρο που είμαι στον Ολυμπιακό. Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και να είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Όλα πάνε καλά", δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με τους στόχους του δήλωσε: " Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Στόχος μου είναι να κερδίσω και άλλο χρόνο στην πρώτη ομάδα και στο μέλλον να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Περιμένω την ευκαιρία μου".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και την ήττα από τον ΠΑΟΚ: " Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μονόδρομος. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κορυφή. Θα είναι δύσκολο γιατί χάσαμε το ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε χαρακτήρα. Η διαφορά στην βαθμολογία μπορεί να καλυφθεί αλλά χρειάζεται να κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε για να είμαστε πρώτοι".

Για το ματς με την Μάλμε: " Είναι κομβικό παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε και μετά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι Γιουβέντους - Ατλέτικο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ