ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μερία: "Συνεχίζω στον Ολυμπιακό"

Tunisia's Yassine Meriah stands on the pitch during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Luis Vieira)
Μεριά AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Όπως αναφέρουν στην Τυνησία, ο Γιασίν Μεριά είναι οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς τα βρήκαν σε όλα οι Πειραιώτες με την Σφαξιέν. Επιβεβαίωσε τις εξελίξεις ο παίκτης σε δηλώσεις του. (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ θα φοράει τα ερυθρόλευκα από 'δω και πέρα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, έχει επέλθει οριστική συμφωνία με την Σφαξιέν για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρόλευκους". Κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε υποστηρίξει πριν μερικές μέρες πως θα κάνει δεύτερο ταξίδι στην Ελλάδα, αυτή την φορά για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που αποδείχθηκε αληθές.

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του και απομένει η ανακοίνωση. Ο Μεριά θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το κόστος μετακίνησης ανέρχεται σε 1.800.000 ευρώ.

O διεθνής στόπερ με μήνυμα του στην ιστοσελίδα της Σφαξιέν στο facebook, αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας, ενημερώνοντας για την αποχώρηση του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στη Σφαξιέν τα τελευταία χρόνια αφού είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Αφρικής.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τον σύλλογο για να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ευχαριστώ την Σφαξιέν και τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να δημιουργήσω μια μεγάλη καριέρα στη ζωή μου".

Πλέον, στο Λιμάνι κοιτάζουν και την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, προκειμένου να κλείσουν ένα ακόμη κενό στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ