ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο χειρουργείο ο Σιόβας!

Στο χειρουργείο ο Σιόβας!
INTIME SPORTS

Η απεικονιστική διάγνωση της βαριάς κάκωσης στην ποδοκνημική έδειξε κάταγμα έξω σφυρού και ο Δημήτρης Σιόβας περνάει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου!

Τελικά ο Δημήτρης Σιόβας πλήρωσε ακριβά τον τραυματισμό που είχε το πρωί του Σαββάτου (11/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των Πειραιωτών πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (12/1, 19:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σε μια προσπάθεια του να αμυνθεί, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δεν πάτησε καλά το πόδι του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα εκγύμνασης με αφόρητους πόνους.

Αμέσως έφυγε για το Metropolitan προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, καθώς έδειξαν βαριά κάκωση στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού .

Όμως η απεικονιστική διάγνωση της κάκωσης έδειξε κάταγμα έξω σφυρού, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σιόβας να ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες ώρες!

Μοιραία ο διεθνής στόπερ θα μείνει για αρκετό διάστημα (τουλάχιστον δύο μήνες) εκτός αγωνιστικής δράσης και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Καρλ Μετζανί από το "ερυθρόλευκο" στόπερ, οι θέσεις των στόπερ άδειασαν, γεγονός που ίσως φέρει από τώρα τον Τάσο Αυλωνίτη στον Πειραιά και υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος στόπερ του Πανιωνίου είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό και η ατυχία του Δημήτρη Σιόβα πιθανότατα τον στέλνει τον Ιανουάριο -και όχι το επόμενο καλοκαίρι- στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μετά την απεικονιστική διάγνωση της βαριάς κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική, την οποία έχει υποστεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, διαπιστώθηκε κάταγμα του έξω σφυρού. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μας θα χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ