ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακούφιση για Σιόβα

Ανακούφιση για Σιόβα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (11/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν βαριά κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική.

Άτυχος στάθηκε ο Έλληνας διεθνής στόπερ στην προπόνηση του Ολυμπιακού που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (11/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Σε μια αμυντική προσπάθεια του δεν πάτησε καλά το πόδι του στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποχωρήσει από το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Δημήτρης Σιόβας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Metropolitan για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στον Ολυμπιακό υπήρξαν φόβοι για ζημιά στην ποδοκνημική του δεξιού ποδιού του παίκτη, ωστόσο τα αποτελέσματα μετρίασαν σημαντικά την αγωνία των ανθρώπων του συλλόγου, καθώς έδειξαν βαριά κάκωση στο σημείο που τραυματίστηκε ο παίκτης.

Η κατάσταση του Δημήτρη Σιόβα θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, με τον ακριβή χρόνο απουσίας του από την ενεργό δράση να μην έχει ακόμη γνωστός, όπως βέβαια και το διάστημα της αποθεραπείας του.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο (12/1) και Λεβαδειακό (19/1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ