ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο πλευρό του Κάρολ ο Μέγιερι

Στο πλευρό του Κάρολ ο Μέγιερι
INTIME SPORTS

Ο Μπάλας Μέγιερι δεν ξεχνά τον συμπαίκτη του Ρόι Κάρολ και βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Βορειοϊρλανδός για να τον δει.

Την περσινή σεζόν ο Μπάλας Μέγκιερι άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και ο... Φράνκο Κοστάνσο, κερδίζοντας τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Τηρουμένων των αναλογιών και δίχως καμία προηγούμενη εμπειρία σε μεγάλο κλαμπ, ο 22χρονος γκολκίπερ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και συνολικά πραγματοποίησε ικανοποιητικές εμφανίσεις.

Ωστόσο τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μέγιερι έχασε την θέση του από τον Ρόι Κάρολ, καθώς σε μια μεταβατική εποχή για το ρόστερ αλλά και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε την εμπειρία και τις υψηλές παραστάσεις του Βορειοϊρλανδού πορτιέρο.

Η περιπέτεια υγείας του Ρόι Κάρολ (αντιμετωπίζει κάποια φλεγμονή στο στομάχι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο) έδωσε την δυνατότητα στον Ούγγρο γκολκίπερ να βγει από τη ναφθαλίνη και να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός (σ.σ. στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό) στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Ο Μπάλας Μέγιερι δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του και έδειξε πως μεταξύ τους υπάρχει μια καλή σχέση αν και "ανταγωνιστές" για μια θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Τον επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/1) στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να ακούσει από τον ίδιο πως πάει η πορεία της υγείας του.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας μέσω Twitter έκανε γνωστό πως επισκέφθηκε τον Κάρολ, δίχως να κάνει γνωστές λεπτομέρειες, προφανώς λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ