ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ψάξιμο οι περισσότεροι "κομμένοι" στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν εξαιρεθεί ο Σεμπά για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για να μετακομίσει στην Κίνα και ο Προτό που φεύγει για τη Λάτσιο, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμη κάτι σοβαρό στα χέρια τους.

Υπάρχει ακόμη κόσμος και κοσμάκης στον Ρέντη που προπονείται. Οι περισσότεροι «κομμένοι» εξακολουθούν να είναι στο ψάξιμο.

Και για τον Ολυμπιακό είναι ένα θέμα το γεγονός ότι ορισμένοι αντί να έχουν φροντίσει να πάνε σε άλλες ομάδες και να ξεκινήσουν μία νορμάλ προετοιμασία, τώρα πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και κάνουν μόνοι τους προπονήσεις. Ο Βασίλης Βούζας που έχει την εποπτεία των «κομμένων», έχει αρκετούς στην τρόπον τινά «διάθεσή» του.

Αν εξαιρεθεί ο Σεμπά που απομένουν - απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα – τα τυπικά για να υπογράψει στην Κίνα και ο Σίλβιο Προτό που το έψαξε πολύ το θέμα με την Λάτσιο εδώ και πολύ καιρό, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο μεγαλύτερος «βραχνάς» φυσικά είναι ο Εμενίκε και ο Οφόε. Ο Νιγηριανός φορ πάντως δείχνει από την πλευρά του μία διάθεση να ψάξει να βρει ομάδα. Ο Οφόε προφανώς είχε εφησυχάσει στο φιλολογικό ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και της Λιντς. Δεν δείχνει και ιδιαίτερα να «καίγεται» ο Βέλγος με λίγα λόγια.

Υπάρχουν ακόμη κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα και να αποχωρήσουν. Ο Αντρέ Μαρτίνς για παράδειγμα είναι ένας εξ αυτών. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επίσης. Ο Σιώπης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση λόγω των όσων υποστηρίζει ο Ολυμπιακός περί ΑΕΚ, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά ο νεαρός μεσοαμυντικός.

Ακόμη και ο Μπανανά είναι για παράδειγμα στον Ρέντη. Έχει λοιπόν πολύ κόσμο να διώξει ο Ολυμπιακός, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τους Τζούρτζεβιτς και Πάρντο που βρίσκονται στο Ζέεφελντ και τους οποίους θα ήθελαν στο λιμάνι να τους πουλήσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ