ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο... κόκκινο μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών!

Στο... κόκκινο μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει άλλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Πάντοτε παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση ενός στόπερ και την παραχώρηση του... Ντα Κόστα. Ποια η επόμενη μέρα στους “ερυθρόλευκους” μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς.

Απομένουν λιγότερο από δέκα ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό όλα είναι ανοικτά. Ανοικτά “παραθυράκια” πάντοτε υπάρχουν, όταν μιλάμε για μεταγραφές.

Προς το παρόν τα δεδομένα είναι τα εξής: Οι “ερυθρόλευκοι” μένουν ως έχουν. Δηλαδή η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Παρέδες αναμένεται να είναι και το τελευταίο τους “χτύπημα”. Η δε πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας φαίνεται πώς είναι και η τελευταία αποχώρηση από το ρόστερ, αφού πλάκα-πλάκα δεν προκύπτει κάτι για τον... Μανιάτη που είναι “ξένο σώμα” από το καλοκαίρι. Εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη στο φινάλε με τον αρχηγό.

Από χθες το βράδυ (30/1) πάντως αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι αν πάρει στο τέλος κάποιον παίκτη ο Ολυμπιακός, θα είναι για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Και αυτό αναμένεται να συμβεί σε περίπτωση που προκύψει “θέμα” με τον Ντα Κόστα.

Όλο τον Ιανουάριο που ο Μαροκινός βρισκόταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αρκετοί “κατάσκοποι” ήταν στις εξέδρες των γηπέδων της Γκαμπόν για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Τον τσέκαραν ομάδες από Ολλανδία, Αγγλία, Βέλγιο και Τουρκία. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο για τον Ντα Κόστα. Όλα είναι ανοικτά και κατ' επέκταση είναι ανοικτό και το σενάριο να πάρει στόπερ ο Ολυμπιακός.

Το σενάριο που σας περιγράφουμε παραπάνω δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά είναι υπαρκτό και όχι... παραμύθι. Κι εδώ που τα λέμε, δεν θα στενοχωρήσει και κανέναν η παραχώρηση του Ντα Κόστα αν καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια αξιοπρόσεκτη πρόταση.

Μένουμε ωστόσο στο “τώρα”. Και “τώρα”, λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί εώς το τέλος της σεζόν με τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του.

ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑΟ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΜΠΙΑΣΟ

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, αυτή τη στιγμή περνάει από ιατρικές εξετάσεις και σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας. Μια μεταγραφή που “αγγίζει” τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του θα κληθεί να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλυφθεί το κενό, γιατί δεν φαίνεται στον ορίζοντα ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό του Σέρβου άσου.

Ο Ρομαό επέστρεψε χθες (30/1) στο Ρέντη και παρά το ρεπό της ομάδας πήγε στο προπονητικό κέντρο για να κάνει το πρόγραμμά του. Ο Αφρικανός είναι ο “Νο1” υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Λούκα.

Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι αποκτήθηκε με αυτή την προοπτική. Επειδή είχε γίνει ολόκληρος ντόρος ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα έφευγε, οι “ερυθρόλευκοι” έσπευσαν να αποκτήσουν τον Ρομαό. Τελικά ο Σέρβος έμεινε για άλλους πέντε μήνες στο λιμάνι και ο Ρομαό αποτέλεσε την εναλλακτική επιλογή για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ρομαό είναι ο παίκτης που θα κληθεί να παίξει τον ρόλο του Μιλιβόγεβιτς. Ακολουθούν επίσης οι Μπουχαλάκης και Καμπιάσο. Αυτοί οι τρεις θα κληθούν να καλύψουν το κενό που άφησε ο Λούκα, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Premier League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ