ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch η Κ-20

Στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch η Κ-20

Με προορισμό την Ελβετία αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης (27/7) οι Νέοι του Ολυμπιακού, που θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch.

Για την Ελβετία πετάει η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού την Πέμπτη (27/7), που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch (28 - 30/7), συμμετέχοντας στον Β' όμιλο μαζί με τις Λίβερπουλ, Αμβούργο και Βασιλεία.

Στον Α' όμιλο αγωνίζονται οι διοργανωτές, μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Γιουβέντους και τη Φούλαμ. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αρχικά αντιμέτωπος με την Βασιλεία (28/7) και εν συνεχεία θα παίξει με την Λίβερπουλ και το Αμβούργο (29/7).

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, μιλώντας για το τουρνουά τόνισε:

"Είναι ένα ανταγωνιστικό τουρνουά στο οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε πολλά πράγματα για την ομάδα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και θα είναι αρκετά χρήσιμο τεστ. Φέτος επιστρέφουμε και στο UEFA Youth League και θα δούμε κόντρα σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες και το επίπεδο μας".

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν για την Ελβετία είναι οι: Αγιώτης Γιώργος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Παύλος, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Φυτόπουλος Δημήτρης, Γαλούπης Ιωάννης, Καράδαης Χρήστος, Νεοφυτίδης Γιώργος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Κωστανάσιος Θάνος, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Στάθης, Ντουμάνης Πάρης, Πέιος Νικόλαος, Ράμα Ρεζάρτ, Τσιμπούκας Θωμάς, Τσιριγώτης Θόδωρος, Βοΐλης Αλέξανδρος, Βρουσάι Μάριος, Ξενιτίδης Γιώργος.

Στην αποστολή συμμετέχει ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 Αριέλ Ιμπαγάσα, ο γυμναστής Θανάσης Ρωσίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάκης Βενιαμίν και ο φυσιοθεραπευτής Αλέξης Καπετανάκης.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ