ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για Μπιλμπάο, φουλ για ενίσχυση

Στην τελική ευθεία για Μπιλμπάο, φουλ για ενίσχυση

Δύο προπονήσεις θα έχει και σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκτός προπόνησης έμεινε μόνο ο Σιόβας την Δευτέρα. Φουλάρει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Δευτέρα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σήμερα (09:00, 19:00), όπου μετά το τέλος της δεύτερης προπόνησης θα προκύψει και η αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το πρωί οι "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν στο Ρέντη και έκαναν πολλές ασκήσεις με μπάλα. Χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν και διτέρματα, σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές και άμεσα τελειώματα φάσεων.

Το απόγευμα μετέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί έριξαν το βάρος στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Στη συνέχεια δούλεψαν πολύ επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με δίτερμα και τακτική!

Ποικιλία στο πρόγραμμα και εξειδικευμένη δουλειά από τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του, πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θέλει να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας του. Εκτός προπόνησης έμεινε μόνο ο Σιόβας, ο οποίος έκανε πιο ήπιο, ατομικό πρόγραμμα.

Τι ισχύει στα μετεγγραφικά

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες φουλάρουν για την ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή. Το Sport24.gr ανέφερε την Δευτέρα τι ισχύει σε αυτό το κομμάτι, όπως και για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά. Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν τέσσερα-πέντε ονόματα και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δυο σέντερ φορ. Όσον αφορά τον Πουλίδο, όπως ειπώθηκε "κάθε μέρα που περνάει είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό".

Τέλος, καθοριστική είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μάγκατ διευκολύνει την κατάσταση και αν και υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό, σύμφωνα με το Sport24.gr ο Ολυμπιακός που μπορεί πλέον να ελπίζει βάσιμα στον επαναπατρισμό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ