ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Βασιλείου

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Βασιλείου
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Βασιλείου του Λεβαδειακού δεν σταματά να σκοράρει (11 γκολ σε 20 ματς) και ήδη στον Ολυμπιακό τον παρακολουθούν και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ και σας παραθέτει όλα τα στοιχεία, ενός ταλαντούχου επιθετικού που έχει το γκολ στο αίμα του (videos)!

Η διάθεση του Ολυμπιακού να μαζέψει στο ρόστερ του ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά είναι δεδομένη και αποδεικνύεται στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Η απόκτηση του Ντε Βινσέντι και του Ολαϊτάν δείχνει πως οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους τους καλύτερους παίκτες της Superleague, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για ελληνοποίηση του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι Πειραιώτες παρακολουθούν και εξετάζουν όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και όσες θεωρούν πως αξίζουν προχωρούν σε προτάσεις και κινούνται για την απόκτησή τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκε πλέον στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι και ο Στέλιος Βασιλείου. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και σε 20 αναμετρήσεις (σε όλες τις διοργανώσεις) έχει προλάβει να πετύχει 11 γκολ. Σκοράρει δηλαδή μισό γκολ σε κάθε ματς και μάλιστα σε μια ομάδα που δεν φημίζεται για την παραγωγικότητά της.

Φτάνει να δούμε πως ο Λεβαδειακός έχει πετύχει 16 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 7 είναι του Βασιλείου, ο οποίος έχει σκοράρει 10 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια (σ.σ. μαζί με το Κύπελλο), ενώ απ' αυτά στο μόνο που δεν πέτυχε γκολ ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος σέντερ φορ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα, καθώς πέτυχε γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο του Λεβαδειακού, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Είναι γεγονός πως ο επιθετικός από την Βοιωτία έχει το γκολ στο αίμα του και πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν από το 2007, όταν σε ηλικία 16 ετών βρέθηκε στο ρόστερ του Λεβαδειακού. Πέρσι είχε 6 γκολ σε 27 αναμετρήσεις, πρόπερσι σκόραρε τρεις φορές σε 24 ματς, το 2009-10 είχε 17 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ το 2008-09 είχε 9 συμμετοχές και ήταν άσφαιρος.

Όλα τα παραπάνω έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ήδη το όνομά του βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πειραιά. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμη δεν έχει κλείσει το 22ο έτος της ηλικίας του (σ.σ. ημερομηνία γέννησης 29/4/1991) και μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του...

Σεζόν - Ομάδα - Κατηγορία - Συμμετοχές - Γκολ

2007-2008 Λεβαδειακός (Α)

2008-2009 Λεβαδειακός (Α) 9-0

2009-2010 Λεβαδειακός (Α) 17-0

2010-2011 Λεβαδειακός (Β) 24-3

2011-2012 Λεβαδειακός (Α) 27-6

2012-2013 Λεβαδειακός (Α) 20-11

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ