ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την άλλη εβδομάδα Μίτσελ και Τζιμπούρ

Από την άλλη εβδομάδα Μίτσελ και Τζιμπούρ

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι και περιμένουν να δουν αν θα διεξαχθεί το ματς με τον Πανθρακικό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η υπόθεση του προπονητή και η ανανέωση του Τζιμπούρ να μπαίνουν για λίγο σε δεύτερη μοίρα.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό είναι κάθε άλλο παρά εύκολη και στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος τους στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως γράψαμε στο Sport24.gr, η αναβολή του ματς έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους "ερυθρολεύκους" και περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι την Κυριακή το γήπεδο της Κομοτηνής κι αν τελικά θα διεξαχθεί το ματς.

Στο μεταξύ, υπάρχουν δύο σοβαρά θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες αν και μέσα στο Σαββατοκύριακο που έχει αγωνιστική δράση είναι λογικό να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Αναφερόμαστε φυσικά στην πρόσληψη νέου προπονητή και στην ανανέωση του Τζιμπούρ.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε επικοινωνία με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης Μίτσελ, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το τέλος στο σήριαλ της παραμονής του "τρομοκράτη".

Και τα δύο θέματα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα και γι' αυτό χρειάζεται λίγες ημέρες υπομονή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ