ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην λίστα ο Σαβιόλα

Στην λίστα ο Σαβιόλα
Σαβιόλα

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Σαβιόλα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ποιες οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η περίπτωση του.

Ο Χαβιέ Σαβιόλα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό καθώς μένει ελεύθερος από την Μάλαγα και έχει ήδη γίνει και επαφή σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο.

Ο Αργεντίνος είχε 27 συμμετοχές φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας σημειώσει 8 γκολ. Σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν είναι ακριβός όπως παλαιότερα και μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό γύρω στο 1 εκατομμύριο.

Ο Σαβιόλα έχει προτάσεις από την Εσπανιόλ και την Ρίβερ Πλέιτ ενώ η Μάλαγα του προσφέρει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ότι έχει γίνει επαφή ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έγινε μια κρούση.

Υπάρχει πληροφορία ότι θα υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό για έναν από τους Μήτρογλου και Τζεμπούρ και γι' αυτό τον λόγο ο Μίτσελ ασχολείται με επιθετικούς.

Στους Πειραιώτες προτείνονται και άλλοι επιθετικοί όπως ο Νίκολα Ζίγκιτς. Ο 33χρονος Σέρβος είχε μια γεμάτη σεζόν με την Μπέρμπιγχαμ με 35 παιχνίδια και 9 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ