ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλειστά χαρτιά από τον μάνατζερ του Πλασίλ

Κλειστά χαρτιά από τον μάνατζερ του Πλασίλ

Ο μάνατζερ του Γιάροσλαβ Πλάσιλ, μίλησε στο RedPlanet.gr και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

Εδώ και λίγα 24ωρα υπάρχουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που θέλουν τον Ολυμπιακό, μέσω του Πιερ Ισά, να βρίσκεται σε επαφή με εκπροσώπους του Γιάροσλαβ Πλάσιλ, με σκοπό να διαπραγματευθεί την απόκτηση του 31χρονου Τσέχου διεθνή άσου.

Tο RedPlanet.grεπικοινώνησε με τον Αντρές Πέρεθ-Πατσέκο και στη σύντομη συνομιλία μας ο επίσημος ατζέντης του Πλάσιλ διέψευσε πως είχε την οποιαδήποτε επαφή με κάποιον άνθρωπο του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

"Έχω ενημερωθεί για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Γιάροσλαβ.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως κανείς άνθρωπος του ελληνικού συλλόγου, τουλάχιστον έως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν με έχει ενοχλήσει για τον πελάτη μου", μας ξεκαθάρισε ο Αντρές Πέρεθ-Πατσέκο.

Αυτή λοιπόν είναι η τοποθέτηση δια στόματος του ατζέντη του Τσέχου άσου, γεγονός που μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα.

Και αυτό διότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί οι διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά οι δύο πλευρές να έχουν δεσμευτεί πως δεν επιθυμούν να διαρρεύσει κάτι στον Τύπο.

Ωστόσο αυτό που κρατάμε στην παρούσα φάση είναι πως ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Αντρές Πέρεθ-Πατσέκο, δεν έχει εκφράσει καν το ενδιαφέρον του για τον Πλάσιλ. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Γιατί οι πληροφορίες μας λένε πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου άσου, γεγονός που δεν έχει διαψευστεί από την πειραϊκή ΠΑΕ σε αντίθετες με πολλές άλλες περιπτώσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ