ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Γαλλία ο Ισά, κλείνει (;) μεταγραφές

Στην Γαλλία ο Ισά, κλείνει (;) μεταγραφές
INTIME SPORTS

Ο Πιέρ Ισά βρίσκεται στην Γαλλία, για μεταγραφικούς λόγους, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση εδώ και τώρα.

Οι μέρες περνούν, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε, φτάσαμε 20 Ιουλίου και οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν έχουν κορυφωθεί ακόμα.

Οι Πειραιώτες παλεύουν και είναι καθημερινά συνεχώς στα τηλέφωνα με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας, όμως ακόμη δεν έχουν έρθει οι παίκτες που θέλει ο Μίτσελ.

Κι αναφέρουμε τον Μίτσελ, για τον απλούστατο λόγο, πως έχει επισημάνει δύο φορές σε δηλώσεις του, ότι περιμένει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση το συντομότερο δυνατό.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τρέχουν καθημερινά και ίσως πλέον να έχουμε εξελίξεις, αφού στην Γαλλία βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πιέρ Ισά. Άλλωστε αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι των Πειραιωτών βρίσκονται στην Γαλλία, όπως ο Μολό, ο Ραμπιού και ο Μετζανί.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν τις επόμενες ώρες θα έχουμε εξελίξεις και θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση που περιμένει τόσο ο κόσμος της ομάδας, όσο και ο Μίτσελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ