ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Βερδού!

Στην Αθήνα ο Βερδού!
Βερδού

Δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Βερδού. Στην Αθήνα από την Πέμπτη το βράδυ ο Ισπανός άσος που μιλά με την διοίκηση των ερυθρόλευκων

Ο Τζουάν Βερδού είναι ο νούμερα ένα στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του δημιουργικού μέσου, καθώς από τη στιγμή που έγινε γνωστό που δεν θα συνεχίσει στην Εσπανιόλ ο Μίτσελ ζήτησε από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.

Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, λοιπόν, με τον Ισπανό άσο να βρίσκεται μάλιστα στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης!

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως η μεταγραφή έχει κλείσει, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει Μπέτις, Σεβίλη και Βιγιαρεάλ, ενώ τελευταία στιγμή δυνατό "μπάσιμο" έκανε και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, όμως είναι βέβαιο από πως το μεσημέρι θα υπάρξουν νεότερα.

Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο μάνατζερ του Βερδού για το θέμα της μεταγραφής του πελάτη του στον Ολυμπιακό.

Κλείνει για δύο χρόνια ο Βερδού

Ισπανική ιστοσελίδα , σε ρεπορτάζ της, θεωρεί σίγουρη και δεδομένη την μεταγραφή του Τζουάν Βερδού στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος επιτελικός μέσος που δεν ανανέωσε με την Εσπανιόλ, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όντας σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Το κείμενο αναφέρει πως "ο Τζουάν Βερδού επέλεξε προορισμό, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν υπάρξει απρόοπτο, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο σεζόν με την ελληνική ομάδα".

Στη συνέχεια το ισπανικό δημοσίευμα γράφει πως "o Tζουάν Βερδού εξέτασε τις καλές προτάσεις που είχε, όπως από τις Μπέτις και Σοσιεδάδ, αλλά αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό που έχει προπονητή τον Μίτσελ, ο οποίος θέλει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή ώστε να αποτελέσει τον δημιουργό της ομάδας στην μεσαία γραμμή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ