ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή για τον Ατρόμητο Τάτος, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ

Στην αποστολή για τον Ατρόμητο Τάτος, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα βρίσκονται μαζί με την ομάδα στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο (Σάββατο 29/9, 19:30), αφού για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην "ερυθρόλευκη" αποστολή. Μέσα και ο Τζιμπούρ. Δείτε ποιοι έμειναν εκτός.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού θα έχουν οι Ανδρέας Τάτος και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Οι Έλληνες άσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Σάββατο 29/9, 19:30) και θα βρίσκονται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα αγωνιστούν είτε ως βασικοί (κάτι που φαντάζει απίθανο) ή έστω ως αλλαγή (κάτι που μπορεί να συμβεί ανάλογα με την ροή του ματς), όμως σίγουρα είναι μια πρώτη κίνηση, αφού μέχρι στιγμής δεν είχαν βρεθεί ξανά στην 18άδα της ομάδας.

Η παρουσία του Βλαχοδήμου και του Τάτου στην αποστολή ήρθε λόγω των απουσιών που καλείται να αντιμετωπίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μην ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τέσσερις τραυματίες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει. Ο λόγος για τους Τοροσίδη, Αμπντούν, Φέισα και Φετφατζίδη που έκανα σήμερα θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον πρώτο σκόρερ των Νταμπλούχων Ελλάδας, Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά θα είναι στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ματς στο Περιστέρι.

Κατά τ' άλλα, στην τελευταία προπόνηση ενόψει Ατρομήτου, οι Πειραιώτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις και στην τακτική τους, μέσω διτέρματος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στο Περιστέρι.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο (Σάββατο 29/9) το πρωί στο Ρέντη στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ