ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην κορυφαία 10άδα της Πορτογαλίας ο Σίλβα

Στην κορυφαία 10άδα της Πορτογαλίας ο Σίλβα

Η ιστοσελίδα "Mais Futebol" έκανε θέμα με τους 10 κορυφαίους παίκτες και προπονητές από την χώρα, οι οποίοι ξεχώρισαν τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα.

Μέσα στην κορυφαία 10άδα παικτών και προπονητών της Πορτογαλίας που ξεχώρισαν εντός και εκτός συνόρων μέσα στο 2015 βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Mais Futebol".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Νο6 της λίστας και μάλιστα, πίσω του βρίσκεται ο προπονητής της Φιορεντίνα και άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, ο Πάουλο Σόουζα και οι Ρούμπεν Νέβες της Πόρτο, Ρούι Ζόρζε της εθνικής U-21 και Ρούι Βιτόρια της Μπενφίκα. Το "15 στα 15" στο πρωτάθλημα και η πολύ καλή πορεία στον όμιλο του Champions League, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα.

Για τον Σίλβα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός τον ανακοίνωσε στις 7 Ιουλίου και πως στην Ελλάδα κυριαρχεί με τους Πειραιώτες, αλλά δεν πήρε την πρόκριση για τους "16" του Champions League. Επίσης, τονίζεται πως το 2015 ήταν μια χρονιά με ένταση για τον 38χρονο, αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα για τον ίδιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ