ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ένχελς

Brugge's Bjorn Engels, right, is challenged by Leicester's Islam Slimani during the Champions League Group G soccer match between Club Brugge and Leicester at the Jan Breydel stadium in Brugge, Belgium on Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Brugge's Bjorn Engels, right, is challenged by Leicester's Islam Slimani during the Champions League Group G soccer match between Club Brugge and Leicester at the Jan Breydel stadium in Brugge, Belgium on Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Μπιορν Ένχελς βρίσκεται από την Τετάρτη (30/8) στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Βέλγος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ρέτσου.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη (30/8) ο Μπιορν Ένχελς. Ο 23χρονος στόπερ πέρασε από εξετάσεις και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακό, ο οποίος τον προορίζει για τον αντί - Ρέτσο.

Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με τη Μπριζ για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος την Πέμπτη (31/8) θα γίνει και επισήμως το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων". Στον Ολυμπιακό ο Ένχελς θα βρει τους συμπατριώτες του Οτζίτζα - Οφόε και Γκιζιόμ Ζιλέ.

Ο Ένχελς είναι γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου 1994, είναι διεθνής με την Κ21 του Βελγίου και στην καριέρα του δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα πέρα από τη Μπριζ.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ