ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Γαλλία για Αμαλφιτανό ο Βρέντζος

Στη Γαλλία για Αμαλφιτανό ο Βρέντζος

O Mοργκάν Αμαλφιτανό πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον Ολυμπιακό, με πληροφορίες να θέλουν τον Γιάννη Βρέντζο στη Γαλλία για το οριστικό deal με την πλευρά της Μαρσέιγ. "Όχι" του παίκτη στη Γουέστ Χαμ.

Μετά από τους Βλάντιμιρ Βάις και Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, ο Ολυμπιακός επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να πραγματοποιήσει και ένα τρίτο "ηχηρό" μεταγραφικό χτύπημα από την ευρωπαϊκή αγορά, αυτή τη φορά της Γαλλίας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να τα έχουν βρει σε όλα με τον 28χρονο Γάλλο εξτρέμ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στο 1.200.000 ευρώ) και να χρειάζεται πλέον να κάμψουν τις όποιες "αντιστάσεις" της Μαρσέιγ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Αντιστάσεις που προέρχονται από το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, με την διοίκηση της Ολιμπίκ να αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να "ρίξουν" τις απαιτήσεις της Μαρσέιγ (εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν 1.200.000 ευρώ για να τον αγοράσουν) έχοντας ως σύμμαχο και την επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και για αυτό το λόγο ο Γιάννης Βρέντζος φέρεται να έχει ταξιδέψει στη Γαλλία αυτές τις ημέρες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται εκεί σύμφωνα με πληροφορίες για να αποσπάσει το "ουί" των Μαρσεγέζων, με την διοίκηση των Πειραιωτών να αισιοδοξεί πως όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να πέσουν οι υπογραφές με τον παίκτη.

Υπάρχει μάλιστα ένα ακόμα στοιχείο που συνηγορεί στο γεγονός ότι η μεταγραφή θα προχωρήσει και αυτό έχει να κάνει με την άρνηση του παίκτη να μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ, όπως αποκάλυψαν αργά το βράδυ της Πέμπτης αρκετές αγγλικές ιστοσελίδες.

Σημειώνεται πως ο Μοργκάν Αμαλφιτανό προορίζεται κυρίως για την θέση του επιτελικού μέσου, αλλά έχει την δυνατότητα να παίξει και ως χαφ-εξτρέμ, αν χρειαστεί.

Στην Μαρσέιγ αγωνιζόταν συνήθως στα άκρα αλλά είναι η θέση που προτιμά να αγωνίζεται ο Αμαλφιτανό, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι εκείνη του δημιουργικού χαφ στον άξονα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ